26.09.2023, 22:51

Американська корпорація може виробляти БМП ASCOD з Україною

Альона Тихоненко | Всі новини автора
бмп

Американська корпорація "General Dynamics", східноєвропейський промисловий конгломерат "Czechoslovak Group" та "Українська бронетехніка" планують виробляти бойові машини піхоти ASCOD.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на "]]>Українську бронетехніку".]]>

Гендиректор "Української бронетехніки" Владислав Бельбас розповів про плани виробляти в Україні бойові машини піхоти стандартів NATO.

"Обговорюємо з General Dynamics European Land Systems можливість в найкоротший термін постачати ASCOD в Україну, якнайшвидше організувати виробництво та обслуговування платформи в Україні та інтегрувати передові системи озброєння, електроніки та зв’язку для досягнення оперативної сумісності ЗСУ та NATO", - зазначив Бельбас.

Зазначається, що фахівці компаній з військовими ЗСУ відвідали General Dynamics European Land Systems в Іспанії. Там вони ознайомилися з виробництвом колісної та гусеничної техніки з використанням надсучасних технологій.

"Українські військовослужбовці випробували БМП з метою порівняння динамічних властивостей ASCOD з існуючою на озброєнні ЗСУ технікою", — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі додали, що ASCOD може мати різноманітну систему озброєння. Вона оснащена системою балістичного та протимінного захисту. ASCOD є в Іспанії, Великобританії, Австрії та інших країнах.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Готуються посилити наші бригади": Зеленський підтвердив прибуття в Україну Abrams

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк