02.08.2024, 22:22

МЗС звернулося до українців на тлі загострення ситуації на Близькому Сході

мид украины

У зв'язку з погіршенням безпекової ситуації на Близькому Сході українцям слід утриматися від будь-яких поїздок до Ізраїлю.

Рекомендації ]]>надає]]> прес-служба Міністерства закордонних справ України, передає Час Пік.

Тих, хто вже перебуває в Ізраїлі, закликають також утриматися від поїздок до територій, що межують з ліванським та сирійським кордоном; територій, що межують із Сектором Газа; територій західного берега річки Йордан.

"Міністерство також оновило рекомендації громадянам України у зв'язку з погіршенням ситуації безпеки в Ліванській Республіці. МЗС наполегливо рекомендує утриматися від будь-яких поїздок до Лівану до стабілізації ситуації безпеки, а громадянам України, що перебувають у цій країні - залишити її територію", - зазначають у відомстві.

Громадян, які прийняли особисте рішення продовжити перебування на території Лівану, закликають утриматися від поїздок до територій, що межують із сирійським кордоном; територій, що межують із ізраїльським кордоном на південь від річки Літані; таборів біженців Нахр Аль-Баред та Беддав поблизу Тріполі, Айн Аль-Хільвех та Міех Мієх поблизу міста Сайда; Долини Бека та південного передмістя Бейрута, району Дахі.

Читайте також: В Україні з'явилася нова професія: на кого тепер можна навчитися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк