28.06.2020, 15:10

У липні відбудеться повний парад планет: що він принесе людству

Марина Началова | Всі новини автора
парад планет

4 липня 2020 року відбудеться повний парад планет: всі планети Сонячної системи вишикуються по один бік від світила.

Такі неординарні астрономічні події завжди привертають увагу астрологів, повідомляє Час Пік.

Парад планет любителі конспірології вважають передвісником різних катаклізмів. У січні 2020 року ми вже пережили малий парад планет, який езотерики пов'язують з поширенням пандемії коронавируса.

4 липня Меркурій, Венера, Земля, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун і Плутон опиняться по один бік від Сонця у вузькому секторі. З точки зору астрології, кожна планета робить певний вплив на процеси на Землі, і коли небесні тіла розосереджені в просторі, цей вплив гармонійний. Якщо ж планети опиняються на одному боці Сонячної системи, це призводить до енергетичного дисонансу.

Повний парад планет на цей раз відбувається у високосний рік, що тільки додає ситуації драматизму. Астрологи не чекають від цього параду нічого хорошого і пророкують людству всілякі негаразди - військові конфлікти, природні катаклізми, нову хвилю пандемії і навіть кінець світу.

Варто відзначити, що в 1982 році також був повний парад планет. Страшні пророцтва конспірологи давали і тоді: на 8 років раніше в США була випущена книга "Ефект Юпітера", в якій йшлося про те, що парад планет в 1982 році стане причиною землетрусу, яке зруйнує Лос-Анджелес. В результаті мегаполіс стоїть донині, а 1982 рік був досить спокійним в плані сейсмічної активності.

Для вчених парад планет - зовсім не провісник Апокаліпсису, а цікаве явище, яке до того ж допомагає астрономам в роботі. Під час параду планет вчені змогли протягом мінімального відрізку часу дослідити далекі планети Сонячної системи: оскільки вони опинилися поруч, космічним апаратам знадобилося менше палива і часу, щоб облетіти кожну планету.

Науковий світ звертає увагу, що паради планет відбувалися раніше багато разів, і ніякого кінця світу не настало. У той же час людство за свою історію пережило чимало катаклізмів, що ніяк не пов'язані з космічними подіями.

У що вірити - особиста справа кожного. Тим, хто надає великого значення прогнозами астрологів, можна лише порадити в період параду планет не планувати важливих справ, оскільки почуття тривоги може стати причиною скоєння помилок.

Нагадаємо, в червні світ спостерігав кільцеве сонячне затемнення: дивіться, як це було.

Теги новин: