28.06.2020, 16:15

"Я не здався": Син Віктора Павліка зробив нову заяву про своє лікування від раку

Марина Началова | Всі новини автора
сын виктора павлика

Син українського співака Віктора Павліка Павло, якому поставили страшний онкологічний діагноз, спростував чутки про те, що він припинив боротьбу з хворобою.

У новому дописі в Фейсбуці Павло зазначив, що "не збирається знову писати слізні історії", а хоче розставити крапки над "і", передає Час Пік.

"Найперше і найважливіше: я не здався! Багато хто відписав мені,що я не повинен здаватися, що я маю повірити в виліковність і т.д... Можливо я й справді випадково написав так, що це виглядало як останні слова. Та це не так!" - пише хлопець.

За його словами, він не збирається сидіти й чекати подальшого розвитку хвороби, хоча про це й можна було подумати, читаючи його попередній допис.

"Не для того я пішов на військову службу, щоб чекати поки щось станется. Я пішов туди, щоб знаходити шляхи вирішення проблем навіть там, де їх зовсім неможливо побачити. Тому просто чекати я ніколи не буду. Я й надалі буду боротися та жити з вірою в свою перемогу над моїм новим ворогом", - написав Павло.

Він також зазначив, що не відмовлявся від лікування, а лише вирішив припинити недієву хіміотерапію, яка отруює та виснажує організм.

"Ми з лікарями та батьками вирішили дати імунітету можливість відновитися та почати самому брати участь у знищенні хвороби", - написав хлопець.

Він також дав зрозуміти, що не збирається випробовувати на собі "альтернативну медицину", яку йому радять у коментарях.