26.12.2020, 09:58

"Мішина стала Сашина": "Холостячка" розповіла про стосунки зі своїм обранцем після проєкту

"Холостячка"

Глядачі, які затамувавши подих дивилися реаліті-шоу "Холостячка", нарешті змогли дізнатися, як склалися стосунки у Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта після проєкту.

Пара, яка утворилася під час романтичного реаліті-шоу, зізналася, чи вдалося їм зберегти любовні стосунки після проекту, повідомляє Час Пік.

25 грудня телеглядачі СТБ подивилися спецвипуск "Холостячка. Життя після проекту". Тепер всі дізналися, як склалося життя головної героїні Ксенії Мішиної та претендентів на її серце. А головне - розкрита головна інтрига - чи вдалося Ксенії Мішиній та Олександру Еллерту зберегти почуття після закінчення проєкту.

За словами Ксенії на проєкті вона закохалася по-справжньому і досі відчуває себе щасливою зі своїм обранцем Олександром Еллертом. Закохані майже відразу почали жити разом, хоча зізналися, що було дуже важко приховувати відносини від оточуючих.

Пара не стала приховувати, що у них є розбіжності, але вони успішно з ними справляються - любов перемагає.

Заради Ксенії Олександр перестав вживати алкоголь та не їсть м'яса. Він зізнався, що любить готувати сніданки для Мішиної і хотів би скромне весілля.

На питання, коли весілля, пара з інтригою відповіла: "Ми повідомимо".

Багато шанувальників, які підтримали вибір Ксенії, зітхнули з полегшенням. Ну, а ті, хто лаяв "Холостячку" за "неправильний" вибір, змогли переконатися, що Ксенія не помилилася, вибравши Олександра.

"Мишина стала Сашина"

Нагадаємо, Ксенія Мішина пояснила свій вибір у відповідь на численні закиди глядачів.

А сьогодні вона розмістила новий пост на своїй Instagram-сторінці, в якому зізналася в коханні Олександру і написала, як вона щаслива.

"...З тобою мені можна бути будь-якою - смішною, дурною, нестриманою, втомленою ... будь-якою! Ніколи ще твої очі не показали мені питання або сумніви. Бачу в них завжди одне і теж: глибину твоєї душі. Вона як Маріїнська западина, але падаючи в неї я зовсім не боюся. Це мабуть єдиний раз, коли я не панікую відпускаючи контроль та розчиняючись в моменті...

Я люблю тебе @ellert_a і хоч ми і сказали ці слова сотню тисяч разів за останні три місяці, вони все так само трепетно відгукуються в мені.

Я дякую Тобі за те, що проніс всю цю ніжність та близькість через своє життя до зустрічі зі мною.

І давай так і будемо летіти, як зараз! Над планетами та кометами, вивчаючи та випромінюючи тільки наш з тобою космос?!",
- написала екс-"Холостячка" Ксенія Мішина.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк