11.01.2021, 22:44

Астрологи назвали найщасливіші та найнебезпечніші дні 2021 року

Марина Началова | Всі новини автора
луна

Рік Бика, безсумнівно, готує всім найрізноманітніші події - хороші і не дуже, але астрологи запевняють, що кілька днів у році вдача може посміхнутися практично кожному, а в інші дні до багатьох людей так і липнуть неприємності.

За словами астрологів, сприятливі і несприятливі дні 2021 року визначає положення Місяця і Сонця, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Ведичний астролог Світлана Кройцер розповіла одному з російських видань, що найбільш сприятливими є дні повного місяця, сонцестояння і рівнодення, а несприятливими - молодика і затемнення.

Сприятливі дати 2021 року

Повний Місяць: 28 січня, 27 лютого, 28 березня, 27 квітня, 26 травня, 24 червня, 24 липня, 22 серпня, 21 вересня, 20 жовтня, 19 листопада, 19 грудня. У ці дні вдалим буде початок важливої ​​справи, велика покупка, подорож, укладання угоди. Однак на ці дати краще не планувати хірургічні втручання, оскільки під впливом Місяця в організмі збільшується маса крові. Також у повні доведеться справлятися з надмірною емоційністю.

20 березня - весняне рівнодення. Астрологи рекомендують у цей день не ризикувати і шукати компроміси, і тоді удача не омине.

21 червня - літнє сонцестояння. У цей день можна вигідно вкласти гроші.

22 вересня - осіннє рівнодення. Можна сміливо починати будь-яку справу, але не варто забувати про розважливість.

21 грудня - зимове сонцестояння. Цей день слід присвятити своїм близьким, а також домашнім справам.

14 травня - найвдаліший день у році, коли розташування планет найбільш сприятливе. В цю дату можна купувати нерухомість, золото, інвестувати кошти.

Несприятливі дні 2021 року

Молодий Місяць: 13 cічня, 11 лютого, 13 березня, 12 квітня, 11 травня, 10 червня, 10 липня, 8 серпня, 7 вересня, 6 жовтня, 5 листопада, 4 грудня. У ці дати невдалим буде початок справ, весілля, зачаття дитини, важлива покупка, подорож, вкладення грошей, отримання кредиту та навіть поштові відправлення.

26 травня - повне затемнення Місяця. У цей період активізуються всілякі заздрісники, скандалісти, маніпулятори.

10 червня - кільцеве затемнення Сонця. Розпочаті проекти обернуться провалом, а нові знайомства - обманом.

19 листопада - часткове затемнення Місяця. Небезпечні спонтанні рішення, великий шанс нажити ворогів на порожньому місці.

4 грудня - повне затемнення Сонця. Можливо, найнебезпечніший день 2021 року, який найкраще провести вдома.

13 серпня - єдина в 2021 році п'ятниця, 13-е. На думку астрологів, цієї дати люди бояться не дарма: не обов'язково щось погане станеться саме в цей день, але в цю дату може статися заділ для негативних подій на наступному тижні.

Читайте ще: Загадкове озеро Фундудзі: чому з нього неможливо забрати ні краплі води

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: