11.04.2021, 20:41

Над американським есмінцем зняли трикутні НЛО: відео

Марина Началова | Всі новини автора
нло

У мережу злили кадри, на яких зображені непізнані літаючі об'єкти, які переслідують корабель ВМС США.

У Пентагоні підтвердили справжність відеозапису, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Відео опублікував у своєму Твіттері режисер-документаліст Джеремі Корбелл. На кадрах, знятих за допомогою приладу нічного бачення, видно об'єкти невідомого походження трикутної форми, які летять високо над палубою есмінця ВМС США.

У Пентагоні не стали заперечувати справжність відео.

"Я можу підтвердити, що згадані фотографії та відео були зроблені військово-морськими силами", - сказала виданню Futurism.com представник Міністерства оборони США Сью Гоф.

Корбелл стверджує, що НЛО були зняті над есмінцем USS Russell в липні 2019 року. Мабуть, на відео показаний інцидент, в ході якого об'єкти, які спочатку були описані як "дрони", з'явилися поблизу військового корабля США біля берегів Південної Каліфорнії.

У той же час скептик Мік Уест зняв відео, в якому викладає одну правдоподібну теорію про відеозапис з "НЛО". Його інтерпретація полягає в тому, що кадри, ймовірно, записані за допомогою смартфона через монокуляр приладу нічного бачення і що на них зображений звичайний літак, але оптичний ефект, званий боке, робить вогні літака схожими на трикутники або піраміди. На користь цієї версії говорить той факт, що вогні блимають приблизно з тією швидкістю, яку ви очікуєте від сигнальних вогнів літака.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: