14.05.2021, 22:56

У США планують запустити власне "Євробачення"

Ольга Романец | Всі новини автора
Евровидение

Американські студії Propagate і Universal Studio планують запустити власний аналог пісенного конкурсу "Євробачення" - "Американський пісенний конкурс".

Про це повідомили в прес-службі "Євробачення", передає Час Пік.

"На шоу будуть показувати виступи в прямому ефірі представників всіх 50 штатів, 5 територій Сполучених Штатів і столиці країни Вашингтон, округ Колумбія", - повідомили в прес-службі.

Як зазначається, найкращу оригінальну пісню визначатимуть за допомогою загальнонаціонального голосування.

"Протягом 65 років конкурс "Євробачення" пов'язував людей. Як власники цього надзвичайно успішного формату, ми бачили, як він знайшов місце в мільйонах сердець по всій Європі та за її межами. Тепер ми раді, що знайшли ідеальних партнерів, щоб поділитися цим унікальним форматом", - зазначив виконавчий директор "Євробачення" Мартін Остердаль.

Конкурс планують запустити в 2022 році. Він складатиметься з трьох етапів: відбірковий, півфінал і гранд-фінал, на якому визначиться переможець.

Нагадаємо, солістка групи Go-A, що представляє Україну на Євробаченні, Катерина Павленко була змушена пропустити другу репетицію в Роттердамі через погане самопочуття. Співачка здала тест на COVID-19 і очікує результат.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: