25.05.2021, 21:52

Наближається коридор затемнень: які поради дають астрологи на цей період

Марина Началова | Всі новини автора
коридор затмений

Період з 26 травня по 10 червня вважається коридором затемнень - він почнеться з місячного затемнення, а закінчиться сонячним.

26 травня відбудеться повне затемнення Місяця. Ця подія завжди відбувається у повний місяць - коли Земля опиняється точно між Місяцем і Сонцем, і її тінь падає на наш природний супутник, повідомляє Час Пік.

В Україні місячне затемнення 26 травня спостерігати не вийде, оскільки воно станеться вдень. Явище зможуть побачити тільки жителі Австралії, деяких районів США і Азії.

10 червня відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення. Його максимальну фазу можна буде спостерігати на території Канади, Гренландії і Росії.

Для вчених затемнення - не більше ніж рядова астрономічна подія, зате астрологи вважають, що вони можуть впливати на долі людей. Більшість езотериків називають коридор затемнень періодом потужних трансформацій.

Як заявляє астролог Юлія Погорельченко, оскільки цей коридор буде проходити під час спадного місяця, цей період хороший для очищення, зменшення чогось.

"Це ідеальний час, щоб відмовитися від шкідливих звичок, позбутися зайвої ваги, від токсичних відносин, від непотрібних речей, від того, що тягне вас на дно. Якщо ви щось втратите в цей час, прийміть як відкуп від чогось складнішого. Це час, коли змінюється віра, моральні переконання, ваше бачення світу. Особливо варто берегти в цей час нервову систему, дихальну систему, печінку, жовчний, стегна, хрестець, руки", - пише Погорельченко в соцмережі.

Вважається, що в період між затемненнями можна запрограмувати своє майбутнє. Це непростий період, але в той же час можна раптово знайти внутрішні ресурси, говорить езотерик Олена Кузьмич. На її думку, під час коридору затемнень слід опрацювати свої тригери, страхи, комплекси.

Астролог Ксенія Базиленко заявляє, що в коридорі затемнень відбувається дуже важлива закладка подій на майбутнє.

"Перед цим йде корекція нашої долі. І завжди, коли ми протягом року живемо спокійно, то в цей період починають нас турбувати якісь події, якісь стани", - зазначає вона.

Астрологи не рекомендують починати важливі справи і проекти між затемненнями, також слід уникати великих скупчень людей, бути уважним до можливих провокацій. Може виникнути спокуса повернутися до людини з минулого, але цього робити не варто.

Читайте ще: "Сонце стало тьмяним, як місяць": Історик розповів про найважчий рік в історії людства

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: