19.06.2021, 10:09

Тест на сильні сторони: Розкрийте свою сутність за допомогою фігурки

Ольга Романец | Всі новини автора
тест

Всі ми індивідуальні і у кожної людини є свої сильні і слабкі сторони. І якщо сильні сторони допомагають нам досягати цілей, то слабкі сторони навпаки, заважають нам проявити себе і розкрити свій потенціал.

Розуміння того, хто ви як особистість, а також ваших сильних і слабких сторін може полегшити вам визначення областей, над якими вам потрібно працювати, передає Час Пік.

Пропонуємо вам пройти простий тест, який визначить ваші сильні сторони. Для цього виберіть одного із запропонованих нижче чоловічків і прочитайте відповідь.


    тест

1. Лідер

Вам важливо завжди займати лідируючі позиції, що з легкістю у вас виходить. Ви комунікабельний і знаходите спільну мову з будь-якою людиною. Ця якість, однозначно, допоможе вам досягти бажаних висот.

2. Виконавець

Ви - надійна опора для близького оточення, на вас завжди можна покластися. Ви трудоголік, вимогливий і відповідальний. Однак не варто перестаратися, інакше втома, яка накопичилася, виллється в соматичні захворювання.

3. Тривожно-підозрілий

Ваше кредо по життю - можливо все. У вас є відмінна здатність робити кілька речей одночасно і до того ж успішно. Вашій працьовитості можна позаздрити. Однак іноді ви буваєте надмірно дратівливі і підозрілі, що псує ваше ставлення з оточуючими.

4. Учений

Ви врівноважена і спокійна людина. Перш ніж щось зробити, ви ретельно обмірковуєте і зважуєте свої вчинки. На все у вас є свій погляд і своє пояснення. Дані люди найчастіше знаходять себе у творчості, вони прекрасні актори, постановники та аніматори.

5. Чуттєва натура

Вам складно спокійно реагувати на критику: все сказане надовго осідає в душі. А ось заради доброго слова ви готові звернути гори. Ви любите все нове і з легкістю можете змінити місце роботи. Найголовніше у вашому житті - свобода.

6. Стратег

Ви розробляєте хитромудрі плани і з легкістю втілюєте їх у життя. У вас розвинена уява і просторове бачення. У вас є технічні задатки, але, на жаль, занижена самооцінка. Ви не схильні до впливу оточуючих, а прямуєте своїм власним принципам і моралі.

7. Емоційний

Ви надмірно емоційні - викликати сльози може навіть перегляд фільму. Ви витрачаєте багато сил на чужий біль, що емоційно вас виснажує. Дуже часто вами рухає жага справедливості. Вам хочеться допомогти нужденним людям і змінити світ в кращу сторону.

8. Терплячий

Ви повна протилежність "емоційному" типу. Вас дуже складно вивести на емоції, через що багато хто вважає вас "черствим". Ви без коливання і емоцій можете змусити людину робити те, що вам потрібно, а іноді навіть і пограти на його почуттях.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: