21.06.2021, 22:38

Співачка МакSим - у штучній комі та на ШВЛ: що сталося

Марина Началова | Всі новини автора
певица максим

38-річна російська співачка МакSим (справжнє ім'я - Марина Абросимова) знаходиться у важкому стані з пневмонією.

Тест на коронавірус у артистки негативний. Проте, у неї діагностували важку пневмонію з низькою сатурацією (насиченням крові киснем), передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Відомо, що 10 червня МакSим відкривала свою школу мистецтв, до цього вона почувала себе добре. Перші симптоми застуди співачка відчула 11 червня, але вирішила не скасовувати концерт у Казані на наступний день, де виступала вже з температурою 39. Стан Марини продовжував погіршуватися.

15 червня МакSим опублікувала пост в Instagram, в якому повідомила, що її госпіталізували з ураженням легень від 40%. Тести на COVID-19 весь цей час були негативними.

19 червня стало відомо, що у МакSим низьке насичення крові киснем, тому, щоб запобігти кисневому голодуванню, її ввели в штучну кому і підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

"Її ввели у штучну кому, щоб не виникло кисневого голодування. Ми все переживемо. Панікувати не варто. Це потрібно було зробити, щоб прочистити її легені. З нею зараз знаходиться кращі лікарі. Вона лежить в хорошій клініці. Будемо далі дивитися на її стан. Зараз всі сили спрямовані на прочищення легенів", - заявила піар-директор МакSим Яна Богушевська.

Як пишуть ЗМІ, станом на сьогодні покращень стану співачки немає, вона все ще перебуває у штучній комі.

Зазначимо, що це вже не перше випробування в житті артистки: у 2019 році МакSим потрапила в автомобільну аварію, після якої довго відновлювалася.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк