06.07.2021, 22:18

Гучний камінг-аут: Співак Melovin поцілувався з хлопцем на сцені фестивалю Atlas Weekend

Марина Началова | Всі новини автора
меловин

Український співак Melovin (Костянтин Бочаров) здійснив камінг-аут як бісексуал. Заявити про свою орієнтацію він вирішив прямо зі сцени фестивалю Atlas Weekend, який зараз проходить в Києві.

Однак артиста обурило те, що цей важливий момент не потрапив у пряму телетрансляцію, передає Час Пік.

Після свого виступу на сцені Atlas Weekend 5 липня Melovin поцілував дівчину і хлопця, з якими виступав, а потім огорнув себе ЛГБТ-прапором.

Згодом Melovin опублікував пост в соцмережі, в якому обурився діями телеканалу М1, що транслює захід. Співак заявив, що момент його камінг-ауту вирізали з прямого ефіру, а відео не завантажують в YouTube.

"І все через те, що я показав свою сутність. Для мене немає значення колір, віра чи стать, адже любити потрібно людину, тіло, душу... І в цей самий час така любов не признається кимось, блокується та просто не випускається в ефір. Невже боротьба за власні права та свободи повинна мати цензуру? Якщо ні, то я беззаперечно підтримую вас. А якщо так, то я не впевнений, що хочу існувати в такому майбутньому України", - написав Melovin.

Пізніше в ЗМІ з'явився коментар телеканалу М1. Представники медіа заявили, що не показали в прямому ефірі камінг-аут Melovin'а, оскільки їх просто не попереджали про такі плани артиста, коли затверджувався сценічний план концерту і телеефіру.

"Телеканал М1 підтримує будь-які людські свободи і права. У цьому випадку мова йде суто про професійний підхід з боку команди виконавця... Представники менеджменту Melovin в повній мірі не поставили до відома про свої плани, надавши інформацію тільки про піротехнічне шоу. Після нього командою М1 заздалегідь було заплановано включення з backstage-зони "Atlas Weekend на М1", - пояснили на телеканалі і пообіцяли викласти повне відео виступу Melovin на YouTube.

Варто зазначити, що відео з поцілунком дійсно з'явилося на каналі кілька годин тому.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк