08.07.2021, 15:56

У ЗМІ назвали ім'я нової "обраниці" Святослава Вакарчука

вакарчук

Ще не минуло й місяця, як український музикант та екс-політик Святослав Вакарчук розлучився зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою, а в ЗМІ вже з'явилися версії, хто став його новою обраницею.

Журналісти програми "Викриття" на телеканалі Live провели ціле "розслідування", щоб встановити, кому ж зараз належить серце лідера групи "Океан Ельзи", передає Час Пік.

Існує, як мінімум, три версії. Згідно з першою, обраницею стала Христина Соловей, яку Вакарчук продюсує з 2013 року.

Пару неодноразово помічали разом, а фанати звертали увагу на чуттєві коментарі музиканта під постами Соловей в соціальних мережах. Більш того, з'ясувалося, що на відпочинок в Таїланд Вакарчук з Лялею та Христина літали одночасно.

Однак Соловей заперечує близькі стосунки з Вакарчуком.

Згідно з другою версією, новою коханою стала 23-річна співачка Віталіна Мусієнко. За даними ЗМІ, саме вона супроводжувала Вакарчука під час гастрольного туру з новим проектом "Оранжерея". На сцені пара ніжно трималася за руки, музикант неодноразово обіймав Віталіну.

Третя версія більш скромна. За інформацією журналістів, не виключається, що Вакарчук будує стосунки з жінкою одного з ним віку, яка взагалі не має відношення до шоу-бізнесу.

Нагадаємо, з Лялею музикант не був розписаний, проте прожили вони разом більше 20 років. У пари є дочка.

Читайте також: Гучний камінг-аут: співак Melovin поцілувався з хлопцем на сцені фестивалю Atlas Weekend

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк