18.08.2021, 23:13

Названі 4 ознаки того, що авто потрібно терміново продавати

авто

Кожен сам вирішує, виходячи з індивідуальних умов, як часто варто міняти авто. Хтось робить це часто, а хтось їздить десятиліттями на улюбленій машині.

Експерти назвали кілька ознак того, що з авто все ж доведеться попрощатися, передає Час Пік з посиланням на інформацію ЗМІ. 

Вагомою причиною для продажу авто і покупки нового транспортного засобу є ряд поломок та недоліків, які з'являються з часом, але не тільки.

Як зрозуміти, що авто потрібно продавати?

  • Слід звернути увагу на кількість поломок великих вузлів і деталей (елементів підвіски, рульового управління, трансмісії та силового агрегату). Якщо з мотором не все в порядку, а витрата масла занадто збільшилася, варто задуматися про продаж авто. Тільки не потрібно приховувати від майбутнього власника цю проблему - краще відразу врахувати в ціні, що авто необхідний серйозний ремонт.
  • На необхідність зміни авто наполегливо "натякає" корозія на кузові. З цим важко щось зробити, тому не варто витрачати сили даремно. Такого авто краще позбутися.

  • Авто доставляє масу клопоту навіть за незначному пробігу? Занадто часто потрібна заміна масляної помпи, з'являються збої в системі охолодження, виходять з ладу датчики? Час задуматися. Можливо, просто машина сама по собі проблемна.
  • Закінчення гарантійного терміну може бути вагомим аргументом на користь того, що з авто слід прощатися. Це дозволить позбутися необхідності ремонтувати машину за свій рахунок.

Читайте також: Названо 20 авто, які здатні приносити тільки суцільні проблеми (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: