11.12.2021, 09:38

Маринад для курки, в якому поєднується непоєднуване, а результат вражає смакові рецептори

Марина Началова | Всі новини автора

Пікантна курятина з рум'яною шкіркою і ніжним м'ясом чудово виглядатиме на святковому столі і не залишить байдужим нікого.

Час Пік рекомендує спробувати цей рецепт, тим більше що інгредієнти для не дуже звичного маринаду знайдуться практично на будь-якій кухні.

Найбільш виграшно за цим рецептом виходять курячі крильця, але з таким маринадом можна готувати стегна, гомілки і навіть цілу курку.

Що знадобиться:

  • куряче м'ясо - 1 кг
  • мед – 1 ч.л.
  • сіль – 1 ч.л.
  • гірчиця – 1 ч.л.
  • паприка мелена – 1 ч.л.
  • часник - 2-3 зубчики
  • соняшникова олія – 1 ч.л.

Часник видавити або дуже дрібно нарізати, змішати з рештою інгредієнтів маринаду, щоб вийшла консистенція кашки. Ретельно змастити куряче м'ясо маринадом і залишити на 1-2 години.

Шматки м'яса викласти на лист і запікати в духовці близько 45 хвилин при температурі 200 градусів. Курятина буде готова, коли шкірка добряче зарум'яниться.

Читайте також:

Простий рецепт із бринзою, який підкорить навіть тих, хто її ненавидить

Секрети ідеального олів'є: який незвичайний інгредієнт зробить салат нереально ніжним

Домашні пельмені: проста маніпуляція з начинкою, завдяки якій смак стане особливим

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк