11.12.2021, 14:04

Дзеркальна дата 12.12.2021: що можна і не можна робити і як загадати бажання, щоб воно здійснилося

Марина Началова | Всі новини автора

12 грудня 2021 року - дата не лише красива, але ще й "магічна", як запевняють астрологи та нумерологи.

У езотеричних вченнях багато уваги приділяється так званим дзеркальним датам - тобто тим, у яких є багато однакових цифр.

Вважається, що в такі дати можуть статися доленосні події, а будь-яка дія значно впливає на подальше життя. У цей день потрібно загадувати бажання: ймовірність їх здійснення підвищується багаторазово.

Один із найпопулярніших ритуалів на заповітне бажання – це візуалізація. Потрібно взяти великий аркуш паперу та зробити колаж із фотографій та картинок, які символізують вашу мрію. Якщо вмієте малювати - намалюйте те, про що мрієте, а також розпишіть словами. Дайте волю своїй фантазії. Потім лист покладіть туди, де його не бачитимуть сторонні, але звідки ви його зможете будь-якої миті дістати і подумати про своє бажання. Непогано подумати над кроками, які наблизять вас до виконання мрії. Розпишіть їх по пунктах і виконуйте їх.

Формулювати своє бажання потрібно чітко і уникати частки "не", інакше Всесвіт може зрозуміти ваше послання неправильно і хто знає, до яких наслідків це призведе.

Найвдалішим часом для загадування бажання є хвилина, коли 12 грудня на годиннику буде 12:12. Щоб залучити удачу, у цей момент потрібно вимовити фразу: "Все, що заплановано, виповниться, мій дім та моє життя удачею наповняться".

Ритуал на залучення грошей виконується також о 12:12 годині. Потрібно розкласти кілька монет або купюр на столі і в потрібну хвилину вимовити над ними: "Гроші до грошей йдуть, множаться, у мене проблеми припиняються". Ці гроші потрібно покласти в гаманець та не прибирати звідти до наступної дзеркальної дати 22.02.2022.

У дзеркальну дату слід уникати негативу, конфліктів, зневіри, поганих думок, адже цього дня задається настрій на найближче майбутнє. Не можна відмовляти іншим у допомозі, а також лінуватися. Езотерики також не радять вживати у своїй мові частку "не".

А ось що зробити обов'язково потрібно – це підбити підсумки року, обміркувати свої успіхи та помилки, скласти плани на майбутній рік. Добре в цей день наводити лад у домі та у справах, позбавлятися непотрібних речей, займатися духовними практиками, приділяти увагу своїм близьким і, звичайно ж, собі.

Це цікаво: Маринад для курки, в якому поєднується непоєднуване, а результат вражає смакові рецептори

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: