10.01.2022, 22:58

Вовчий повний місяць у січні 2022 року: у чому особливості та небезпека цього дня

Марина Началова | Всі новини автора

18 січня 2022 року настане вовчий повний місяць - явище, яке буває тільки на початку року.

Традиційно перший повний місяць року називають "вовчим", тому що в давнину люди особливо боялися вовків взимку, коли звірі голодні та агресивні. Вовче виття на повний місяць наводило страх на села та поселення.

Сучасні астрологи приділяють велику увагу повні. Вважається, що в цей період потрібно поводитися максимально чесно, оскільки будь-який обман рано чи пізно розкриється і обернеться найгіршими наслідками.

18 січня Місяць буде у знаку Лева – за словами астрологів, цей знак сприятливий для романтичних стосунків. Можна зізнатися у своїх почуттях людині, яка давно подобається - шанс, що вам дадуть відповідь взаємністю, дуже великий.

У повний місяць потрібно позбавлятися від усього, що тяжить. Корисно практикувати медитацію, яка допоможе розпрощатися з нав'язливими думками, які вже давно не актуальні. Езотерики кажуть, що якщо людина зуміє належним чином очистити свій розум від усього зайвого - бажання, загадане в ніч повного місяця, обов'язково здійсниться.

18 січня багато хто може відчути приплив натхнення. Цей період хороший для творчості, підбиття підсумків та планування подальших справ. Можливо, саме цього дня на думку спаде неординарна ідея, завдяки якій результат перевершить усі ваші очікування.

Читайте ще: 11 січня - "страшний день": народні прикмети та суворі заборони

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: