01.10.2022, 16:09

Астролог розкрив, чим загрожує Росії та Путіну анексія українських територій

путин

За повелінням зірок, вчорашнє підписання президентом Володимиром Путіним "документів" про "приєднання" окупованих українських територій обернеться повним провалом для РФ.

Трактування астрологічної карти підписання "документів" склав та оприлюднив на своїй сторінці у Facebook відомий астролог Дмитро Уранус, передає Час Пік.

За словами астролога, жодних кремлівських "астрологів" не існує, адже вони б не допустили підписання "документів" про анексію в той момент, коли вони були підписані. У результаті, астрологічна карта для РФ склалася страшна. Астролог упевнений, що "війна, ізоляція та найважча економічна криза для Росії - гарантовані".

"При вивченні цієї карти перше, що впадає в око - висхідний ретроградний Плутон в 1-му домі карти підписання.  І не просто Плутон, а в найточнішому (2 кутових хвилини) з'єднанні з зіркою Теребеллум (58 омега Стрільця). Переклад назви цієї зірки буквально означає "Війна на землі". Зірка, пов'язана з переломами, катастрофами, дає невдачі, переслідування, нещастя, несподівані зміни до гіршого. Таке з'єднання Плутона та зірки Теребеллум було точним у січні 2022р, і зараз - у вересні, жовтні та листопаді 2022р. Плутон ніби "петляє" навколо цієї зірки три осінні місяці", - пише Уранус.

Він вважає, що саме ці астрологічне аспекти стали причиною війни у ​​2022 році. Крім того, сам асцендент карти у точному поєднанні з зіркою Манубріум, зіркою ґвалтівників та збоченців, пояснює насильство над Україною та міжнародним правом.

"Перший сектор карти - це сама Росія, ініціатор анексії. Тут ми бачимо ретро Плутон на АС у Козерозі (бог смерті та підземного світу Аїд), і ретро Сатурн у Водолії - вони описують обличчя та характер Росії з новими анексованими територіями. Тут Сатурн управитель 1 та 12 домів в 1 домі - що означає посилену ізоляцію Росії від усього світу. Властивості ретро Сатурна пов'язані з обмеженнями у розвитку, з гальмуванням, з минулим часом, із упертістю, відсутністю гнучкості, проявом гордині, диктатурою. Перший дім карти точно описує нову Росію - вона під владою бога смерті та руйнування. Вона зараз несе смерть усьому живому. Це країна - в'язниця народів. Її тепер чекає лише гальмування та обмеження у розвитку, крок назад у розвитку, неминуча диктатура та ізоляція. Плутон у поєднанні з АС (+1гр) обов'язково дасть Росії важку війну та величезну кількість жертв у найближчий рік, два", - розбирає астрологічну карту Уранус.

Астролог зазначає, що все вищевикладене є руйнівним та фатальним аспектом для РФ з новими захопленими територіями. Більше того, він не відкидає загрози застосування Путіним ядерної зброї. До такої події слід бути готовим.

"Сатурн у Водолії в точному напруженому аспекті 90 гр. з Ураном у Тельці в 3 домі.  Водолій та 1 дім - це Росія, а Телець та 3 дім - це сусіди і Україна. Напружений аспект між Ураном в Тільця і ​​Сатурном у Водолії так само. Зараз (вересень-жовтень 2022 він точний, менше 1 градуса) і події в цьому конфлікті розвиваються стрімко, тому це буде період піку боротьби між Україною та Росією. Аспект у силі до січня 2023. Вороги цієї анексії, її противники, противники Росії з новими територіями, описуються 7 домом. Тут знак Рака та Лева. Управитель Раку, Місяць, у 10 домі карти, у поєднанні з серединою неба (+1,5 градуса), у гармонійному аспекті з Сонцем, Венерою та Юпітером. Ці аспекти означають перемогу ворогів анексії, успішну протидію ворогів, дають торжество та удачу ворогам. Перший і другий управитель 7 дому Місяць та Сонце в гармонійному аспекті (+2,2 гр.), що дає консолідацію між ворогами та взаємне посилення. Аспекти між Місяцем, Венерою та Юпітером дають економічну силу, та фінансування", - йдеться в трактуванні астрологічної карти.

Водночас, як наголошує астролог, час реалізації прогнозу - півтора-два роки. Тобто на перемогу раніше 2024 року чекати не варто.

"Марс, бог війни, в 5 домі в Близнюках вказує на те, що Росія загралася у війну, що вона всерйоз не сприймає наслідки і підсумки цієї війни, що для ініціатора анексії це розвага та самоствердження. Марс має напружені аспекти до Нептуна, 2 домі, і до Меркурія, у 8 домі - ця військова "гра" зруйнує економіку Росії. Марс на вершині тауквадрату Нептун-Марс-Меркурій, що означає відсутність об'єктивності та розумності у веденні війни. Перевитрата коштів, зниження доходу, дорога та руйнівна військова "гра". Ще один важливий набір фінансових аспектів. Ретроградні Нептун з Юпітером, у 2 домі фінансів, відразу в чотирьох опозиціях з ретро Меркурієм, Венерою та Сонцем, у 8 домі, боргів і фінансових криз. Це показник дуже хворобливих фінансових наслідків анексії. Особливо виділяється опозиція, що сходить (1,7 гр.) між фінансовими планетами у фінансових домах, Венерою та Юпітером, яка дасть величезні фінансові втрати для Росії протягом найближчих двох років . Це аспект перевитрати коштів. Опозиція Венери та Нептуна - аспект інфляції знецінення грошей. Точна опозиція ретро Нептуна і ретро Меркурія - аспект обману, самообману, маніпуляції, брехні, крадіжки та безчесності, і все це торкнеться не тільки російської ідеології, а й галузі фінансів", - пише астролог.

Він вважає, що РФ у війні втратить багато грошей. Вони будуть вкрадені чи втрачені, а народ стане жебраком.

“4 дім карти означає фізично нові анексовані Росією території. Вони викачають з Росії гроші, і толку не буде, вони "упливуть". Меркурій має напружені аспект до Марса - витрати на військову "гру", і опозицію до Нептуна - злодійство бюджетних вливань. І в результаті, оскільки Меркурій в самому кінці ретроградного руху, у стоянні, він розвернеться з ретроградного руху на прямий, в прогресивній карті, через 2 роки, у вересні 2024. Що може говорити про те, що території все одно будуть втрачені Росією, вони повернуться назад до України. Території анексовані Росією ненадовго, максиму на 2 роки, а якщо докласти зусиль, то вони будуть повернуті й раніше. І вишенька на торті. Детально про Меркурій. Меркурій вже перебуває в стані стояння, і готується перейти в пряму фазу руху (його швидкість на 30 вересня 26% від середньої, а точна дата стояння 2 жовтня 2022 року). Стояння Меркурія, це видиме із Землі явище, коли він має нульову швидкість руху щодо зірок. Що це означає з погляду астрології? Меркурій відповідає саме за договори, домовленості та контракти. Такий момент, коли він ось-ось змінить свій рух з ретроградної фази на пряму - найгірший для договорів. Це означає швидкий розворот ситуації на користь договору, договір недовговічний. Ситуація зміниться і договір у прогресивній карті втратить чинність протягом двох років", - підсумовує астролог.

Уранус також додав, що його засмутило підписання Зеленським заявки про вступ України до НАТО 30 вересня - на ретро-стаціонарі Меркурії.

"Такий Меркурій не сприяє прискоренню процесу. Потрібно було почекати кілька днів, 3-4 дні, щоб він розвернувся і почав прямий рух. Поспішили з відповіддю... З астрологічної точки зору сьогодні не варто було цього робити. Єдине, що можна ще виправити - офіційно передати цю заявку до офісу НАТО після 2 жовтня", - радить астролог.

Читайте також: У Британії вважають, що війна в Україні може завершитися до кінця року

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк