18.10.2022, 15:54

Успіхів на фронті чекати не варто? Прогноз астролога щодо війни в Україні на жовтень

Марина Началова | Всі новини автора

Наприкінці вересня – початку жовтня зірки для України складалися вдало, але на сьогоднішній період ситуація не така райдужна.

Астролог Дмитро Уранус ]]>опублікував ]]>астрологічний аналіз та прогноз ходу війни в Україні на жовтень 2022 року, передає Час Пік.

Трохи про минулі аспекти

Карти молодика 26 вересня 2022 р., повного місяця 9 жовтня 2022 р., та останньої чверті Місяця 17 жовтня.

Ці карти напрочуд схожі сіткою «астрологічних домів». Східні і кульмінуючі градуси зодіаку практично збіглися. Таке буває вкрай рідко. І головне, збігся дуже важливий показник, над Києвом, в обох картах, був кульмінуючий ретроградний Юпітер в Овні (Юпітер у поєднанні з "серединою неба" з боку 9 дому). Плутон в обох картах, що заходить за горизонт (у поєднанні з DSC, з боку 6 дому).

Що це означає?

Юпітер планета захисту Бога та вищих сил, розширення можливостей. Така кульмінація, у двох картах, з боку 9-го дому, дає додаткову допомогу від закордонних партнерів уряду в Києві. Те, що Юпітер ретроградний - це вказівка ​​на допомогу, що запізнилася, на те, що захід гальмує, і не діє на випередження. Масований обстріл України 10-11 жовтня ніби підштовхнув західні країни для прискорення постачання ППО та додаткової військової допомоги. Мабуть, без цього обстрілу захід тягнув би і далі, і давав нам менше озброєнь. Схоже на заході вміють працювати тільки з даністю, але зовсім не вміють діяти на випередження...

З'єднання Сонця та Місяця, у надирі, карти молодика 26 вересня, сприяє Києву для повернення втрачених територій, що вже сталося. Багато населених пунктів було відвойовано з 26 вересня по 9 жовтня. Наступи у цей період справді були вдалі.

У карті повного місяця, вона чинна з 9 жовтня по 25 жовтня, таких оптимістичних прогнозів щодо повернення захоплених територій вже немає. Все стане набагато складніше. Радісних подій буде менше. Успіху менше. В астрокартограмі видно, що лінія Плутона проходить поряд з Херсоном, роблячи цю ділянку фронту дуже важкою та несприятливою для наступу найближчими тижнями. Останній наступ на Милове, 15 жовтня, було розпочато при точному з'єднанні Місяця та Марса у Близнюках, після чого Місяць став «без курсу». І до чого цей наступ призвів? Хто знає той зрозуміє. Момент для наступу був дуже поганий...

Взагалі астрокартографія карт молодика 26 вересня та повного місяця 9 жовтня вказує на те, що найбільш сприятлива ділянка для наступу ЗСУ спостерігатиметься на східному фронті, в зоні Куп'янськ-Сватове-Старобільськ. Усі зусилля слід було б спрямувати туди. Зону Бахмута слід було б зміцнювати, оскільки найближчими тижнями прогноз по цьому пункту поганий.

Заходящий Плутон, у картах молодика та повного місяця, вказує на посилення агресії ворогів, на підвищення ставок, величезні жертви для себе, та більш руйнівні наслідки для України. Ворог продовжуватиме тиснути, продовжуватиме наступати, не зважаючи на втрати, і відступів ворогів тепер буде менше. Астролог вважає, це покажчик на масу мобілізованих ворогів, що прибуває. Нові мобілізовані росіяни хоч і швидко гинуть, але все ж таки створять нам проблеми своїм числом. Цю людську масу все одно доведеться пробивати, витрачати час, сили, боєприпаси та життя…

Найближчий тиждень з 17 по 24 жовтня

У карті останньої чверті Місяця, вона з 17 жовтня по 25 жовтня, зазначено, що успіхів на фронті буде мало, ситуація сильно ускладниться. Тауквадрат Місяць-Сонце-Плутон дуже неприємний та руйнівний. У період з 17-24 жовтня обстріли енергетичної інфраструктури будуть практично безперервні, плюс багато жертв серед мирного населення. Будьте уважні! Сатурн, що кульмінує, над більшою частиною України, цього тижня, обмежить наші можливості, створить більше труднощів для уряду. Висхідний Марс показує, що військова ескалація посилиться, ставки піднімаються ще вище. Астрокартограма дає нам висхідний Марс на східному фронті, що говорить про те, що ворог спробує наступати там, де нещодавно відступав, і знову намагатиметься відібрати землі України. Вся зона від Харкова до Донецька-Луганська у зоні загострення активності ворога. Для Харкова та Бахмута тиждень буде дуже важким. На херсонському фронті цими днями мало перспектив для вдалих наступів. Потрібно накопичувати сили.

Астролог зазначає, що ми входимо в період ще більших проблем та випробувань. Потрібно готуватись до нового етапу війни. Він буде набагато складнішим.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса: Потужний наступ ЗСУ, ядерна небезпека та капітуляція Путіна.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк