30.01.2023, 17:15

Пророцтва Ванги про війну: скільки років проливатиметься "чорна кров" і що станеться з Україною

ванга

Болгарська провидиця Ванга називала 2022 рік роком жахливих змін у світі. Тепер уже зрозуміло, що вона мала рацію. Однак частина передбачень не збулася. Не виключено, що події відбудуться у 2023 році.

Люди, знайомі з Вангою, розповідають, що провидиця робила прогноз про президента України. На її думку, він має зіткнутися з труднощами, проте якщо виявить терпіння - вистоить, передає Час Пік із посиланням на матеріал "УНІАН".

У щоденнику діда Гошка, який записував слова Ванги, йдеться про те, що в майбутньому Україна стане головною в союзі п'яти країн. Ймовірно, йдеться про нову коаліцію чи повоєнний блок. Мешканці України після довгих труднощів заживуть краще.

Разом з тим різні джерела, знайомі з провісницею, заявляють, що в кінцевому рахунку президентом України стане жінка - вона принесе процвітання. Проте точні дати не називаються.

Відомо також про слова Ванги щодо "чорної крові", яка проливатиметься на українській землі 7 років. Після цього Україна стане впливовою державою. Виходячи з цього, війна закінчилася для України перемогою.

Читайте також: Відомий астролог назвав можливу дату капітуляції Росії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: