08.01.2024, 13:48

Астролог назвав "небезпечні дати", коли можливі інтенсивні ракетні обстріли українських міст

Иллюстративное фото / Открытый источник

Українцям не варто розслаблятися. Можливі інтенсивні ракетні обстріли та удари із застосуванням БПЛА. Також можливі інформаційні та хакерські атаки, активізуються шпигуни та навідники.

Особливо небезпечними будуть 9 та 10 січня. У зазначені дати існує загроза енергетичній, транспортній, військовій та медичній інфраструктурі. Про це попереджає відомий астролог Дмитро Уранус, який здобуває популярність на сторінках соціальної мережі Facebook, повідомляє Час Пік.

"Якщо врахувати сильні морози, що наближаються, насуваються на територію України, то думаю, що ймовірність подібних подій значно зросте. Ці нелюди швидше за все спробують скористатися першими сильними морозами, щоб завдати шкоди нашій енергосистемі.

Цей аспект не такий сильний, як попередні, тому думаю, що удари будуть не настільки масштабними, як 29 грудня та 2 січня. Можливо вони будуть більш вибірковими та прицільними", - попереджає астролог.

У період з 7 січня по 27 січня можлива активізація зрадників, колаборантів, шпигунів та навідників. Так само можливі інформаційні та хакерські атаки, різні ІПСО, хибна та деструктивна інформація в інформпросторі.

"Ваша підвищена пильність може їм завадити. Спостерігайте за діями підозрілих людей...

Крім того... починаючи з вечора 7 січня великі проблеми на дорогах в Україні. Можливі масштабні аварії, замети, снігові пастки та інші нещасні випадки. Краще цими днями нікуди далеко не їздити", - пише астролог у Facebook.

Прогнози Dmitriy Uranus часто збуваються. Раніше він попереджав про серію ударів по Україні, які відбулися в період новорічних свят.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк