06.11.2016, 08:49

У Росії вибухнув газ: зруйнований будинок, наразі відомо про 5 загиблих

Марина Началова | Все новости автора

Рано вранці в неділю, 6 листопада, у двоповерховому житловому будинку в Іванові стався вибух побутового газу, внаслідок чого відбулося практично повне обвалення двох під'їздів, а під завалами опинилися люди. Рятувальники вже заявили про вилучення тіл п'ятьох загиблих.

В Головному управлінні МНС по Івановській області відзначили, що по приїзду рятувальників з мало постраждалої частини житлового будинку були евакуйовані чотирнадцять мешканців. Пізніше з-під завалів третього під'їзду, що за попередньою інформацією став епіцентром вибуху, були витягнені ще шість постраждалих, стан одного з них оцінюється як важкий.<

В процесі розбору завалів рятувальники вже витягли тіла п'ятьох загиблих, в тому числі і чотирирічної дівчинки. Їх особи встановлюються. Роботи по розбору завалів тривають через ймовірність знаходження під ними ще кількох мешканців, однак, як стверджують рятувальники, під час "пауз тиші" голосів про допомогу з-під зруйнованих під'їздів не чути.

Влада Івановської області вже займаються наданням допомоги сім'ям загиблих і постраждалих.

"Організовано пункт тимчасового перебування на базі одного з міських готелів, туди вже переселено 10 осіб", - йдеться в повідомленні прес-служби облуряду.

Теги новостей: