08.11.2016, 17:22

На Донетчині чоловік зарізав випадкового свідка бійки

Марина Началова | Все новости автора

Під час конфлікту між двома чоловіками, один зі свідків намагався розборонити конфліктуючих, за що поплатився життям. Від серйозного пошкодження внутрішніх органів потерпілий помер по дорозі у лікарню.

Цю новину передає Час Пік з посиланням на прес-службу поліції Донецької області.<

Сьогодні вранці біля під’їзду багатоповерхівки у місті Сіверськ зустрілися чотири місцевих мешканця, у двох з яких склалися тривалі неприязні відносини. Не відходячи від під’їзду, двоє чоловіків почали конфліктувати, під час чого один з них наніс два удари по обличчю своєму опоненту. Аби відповісти нападнику, чоловік зайшов додому, озброївся кухонним ножом та повернувся на вулицю, аби продовжити конфлікт та намагався ударити ножом кривдника. В цей час 42-річний свідок конфліктної ситуації намагався вгамувати опонентів, ставши на заваді між ними, внаслідок чого отримав удар ножем у живіт.

Інший свідок даної події негайно зателефонував в поліцію та викликав карету швидкої допомоги. Але врятувати чоловіка не змогли, він помер в кареті швидкої допомоги.

Наразі правоохоронці проводять необхідні слідчі дії. Знаряддя злочину вилучено. Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу.

Даний факт внесений до єдиного реєстру досудового розслідування за попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Теги новостей: