28.11.2016, 16:06

У квартирі в центрі Києва знайшли повішеного чоловіка та мумію його зниклої матері

Сусіди, які викликали поліцію в квартиру киянина, були шоковані побаченим. Чоловік повісився, а в його квартирі знаходився труп матері, зниклої п'ять років тому.

Цю новину передає "Час Пик" з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.<

У квартирі виявили повішаним власника житла, а у кімнаті під ковдрою знайшли муміфікований труп його матері, яка нібито поїхала до родичів близько п’яти років тому.

Перевірка цієї квартири на вулиці Лесі Українки проводилася через звернення місцевих мешканців до комунального підприємства, що обслуговує будинок, про підтоплення помешкань на нижчих поверхах. У той же час сусіди повідомили, що на їх дзвінки ніхто вхідні двері не відчиняє. Працівники поліції разом зі свідками зафіксували цей факт - і комунальники провели аварійне відкриття дверей.

У квартирі виявили повішаним на люстрі 46-річного хазяїна помешкання. Слідчо-оперативна група Печерського управління поліції оглянула місце події. За попереднім висновком судово-медичної експертизи, чоловік скоїв самогубство. Обстановка у квартирі не порушена.

Крім того, на підлозі під ковдрою виявили муміфіковане тіло жінки без видимих ознак насильницької смерті. Місцеві мешканці розповіли, що у померлого сусіда була матір, 1943 року народження, яка близько п’яти років тому, за його словами, поїхала до родичів.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковими кваліфікаціями: самогубство та природна смерть. Під час розслідування будуть встановлені причини та обставини смерті матері та сина.

Теги новостей: