28.11.2016, 18:21

У Бахмуті СБУ викрила мережу підпільних цехів з виготовлення сурогатного алкоголю

Співробітники СБУ спільно з працівниками прокуратури виявили в Бахмуті Донецької області мережу підпільних цехів по виготовленню сурогатного алкоголю.

Цю новину Донбасу передає "Час Пик" з посиланням на Прес-центр СБ України.<

Мережу підпільних цехів з виготовлення сурогатного алкоголю у промислових масштабах викрила у Бахмуті на Донеччині Служба безпеки України спільно з прокуратурою.

Виробничі потужності для підробки та розливу сурогату розміщувалися на території колишнього дитячого садка, складських приміщеннях та у приватній квартирі одного з організаторів «бізнесу». Готовий фальсифікат збувався через магазини роздрібної торгівлі продуктами харчування у Донецькій та Київській областях.

Під час низки обшуків оперативники спецслужби виявили 10 пластикових діжок об’ємом до трьох тисяч літрів кожна, чотири пластикові діжки загальним об’ємом 25 літрів із готовою продукцією, спеціальне устаткування для виготовлення, розливу та підробки горілчаної продукції, 12 тисяч скляних пляшок, кришки та етикетки із маркуванням.

 

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Теги новостей: