28.11.2016, 19:12

На Донеччині чоловік, знехтуваний 27-річною жінкою, викинув її з вікна житлового будинку

В Донецькій області під варту взяли вбивцю 27-річної жінки, який викинув її з вікна багатоповерхового будинку та намагався видати свій злочин за нещасний випадок. Злочинцю загрожує до 15 років в’язниці.

Цю новину Донбасу передає "Час Пик" з посиланням на Покровський відділ поліції Донецької області.<

На минулому тижні до чергової частини Селидівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що бригадою швидкої допомоги м. Українськ до Селидівської центральної лікарні, доставлено жінку, яка у стані алкогольного сп’яніння випала з вікна багатоповерхового будинку.

Жінка у важкому стані була госпіталізована до хірургічного відділення, але врятувати її життя не вдалось.

Загиблою виявилася 27-річна мешканка м. Українськ.

З першого погляду все вказувало на нещасний випадок. Однак під час огляду місця події дещо збентежило правоохоронців. Віконний отвір, через який випала дівчина, був занадто малий для «нещасного випадку». Співробітники поліції відпрацьовували різні версії загибелі жінки.

Так правоохоронці опитали сусідів, свідків, рідних, встановили коло осіб з ким спілкувалась загибла.

В результаті проведених заходів оперативники встановили, що все ж не помилились у своїх припущеннях - молоду жінку дійсно викинули з вікна. Причетним до злочину виявився 33-річний місцевий мешканець.

Правоохоронці з’ясували, що того трагічного вечора дівчина розпивала спиртні напої у себе вдома з двома чоловіками. Один з них був її співмешканцем, а другий просто гарним знайомим.

Після вживання алкоголю, гість зібрався прямувати додому, а хазяйка квартири пішла його провести. Однак сп’янілий чоловік на сходовому майданчику почав домагатися дівчини і між ними виникла сварка, в ході якої пияка вдарив дівчину і вона знепритомніла. Молодик подумав що вбив гостинну хазяйку. Тоді, він, намагаючись приховати сліди злочину, скинув непритомне тіло дівчини з віконного отвору між третім та четвертим поверхами, і попрямував додому.

Чоловік у скоєному зізнався та нарікає на велику кількість вжитого того вечора алкоголю.

Слідчим відділом Селидівського відділення поліції зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Сьогодні судом чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Теги новостей: