01.11.2016, 15:02

Кім Кардашян повернулася в соціальні мережі після депресії

Марина Началова | Все новости автора

Після пограбування в Парижі Кім Кардашян перебувала в депресії. Через місяць дівчина активізувалася в соціальних мережах.

Всього кілька днів тому ЗМІ вдалося зняти панночку. Після пограбування в Парижі модель перестала вести активне інтернет-життя і з'являтися на світських заходах. Тільки днями вдалося зробити знімок дівчини, яка відпочивала в компанії друга і насолоджувалася морозивом. Очевидці відзначають, що модель була не в формі, оскільки була одягнена в чоловічу толстовку і домашні капці.<

Після цього дівчина з'явилася у своєму ]]>мікроблозі на FB]]>. Там вона порадувала шанувальників кількома свіжими фото. На знімках дівчина вже виглядає свіжо і життєрадісно, а слідів депресії не помітно, про яку говорили її близькі після випадку в Парижі.

Крім фото, модель виклала відео з сімейного архіву зняте багато років тому на Хелловін. На фрагменті відео фани можуть споглядати Кім ще маленькою з сестрою. Зазначимо, що дівчина тільки оживила свій мікроблог на FB, в інших соціальних мережах, панночка поки мовчить.

Теги новостей: