25.09.2020, 17:37

Житель Лисичанська отримав 3 роки в'язниці за спробу позбавлення волі та зґвалтування 10-річної дівчинки

Ольга Романец | Все новости автора
прокуратура

Лисичанська прокуратура довела в суді провину місцевого жителя, який намагався незаконно позбавити волі малолітньої дитини та скоїв замах на зґвалтування.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області, передає Час Пік.

Правоохоронцями встановлено, що в серпні 2019 року 29-річний раніше судимий чоловік зупинив 10-річну дівчинку, яка проживала по сусідству, і силою намагався затягнути її в свою квартиру. Дитина почала вириватися і голосно кликати на допомогу. На крики дочки вибігла мати і завадила довести злочин до кінця.

Як повідомляють у прокуратурі, це не єдина спроба зґвалтування у обвинуваченого. Так, у вересні 2019 року він скоїв замах на згвалтування місцевої жительки. Зловмисник зустрів 31-річну жінку в житловому секторі міста, коли вона у вечірній час поверталася з роботи додому. Він пішов за потерпілою і, наздогнавши її, схопив за шию, повалив на землю і хотів згвалтувати. Однак, скоїти злочин йому не вдалося, його побачили перехожі.

Вироком Лисичанського міського суду чоловіка визнано винним у скоєнні злочинів та засуджено до 3 років позбавлення волі.

Читайте також: Наносили удари ножицями: правоохоронці розкрили умисне вбивство у Кремінній

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: