01.10.2020, 09:42

Поліція відкрила 7 кримінальних проваджень за фактами пожеж на Луганщині

Луганская, лесные пожары

Поліція відкрила сім кримінальних проваджень за фактами пожеж на Луганщині. Зафіксовано 146 пожеж у 32 населених пунктах. В результаті пожежі загинули 4 людини

До Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли сім кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України, повідомляє Час Пік з посиланням на Управління комунікації Національної поліції України.

За даними поліції, 30 вересня на території Луганської області зафіксовано 146 пожеж у 32 населених пунктах. Найбільш масштабні пожежі сталися в лісових масивах Новоайдарського, Старобільського, Попаснянського та Станично-Луганського районів.

Луганская, лесные пожары

Евакуйовані жителі населених пунктів Воронове, Сиротине та Метьолкіне.

Зараз кількість пошкоджених будівель та споруд в населених пунктах, де зафіксовані пожежі, а також розмір збитку встановлюється. 

До ліквідації пожеж на території області залучено 580 співробітників поліції. Додатково залучено 8 автонарядів та наряд підрозділу тактико-оперативного реагування УПП у Луганській області.

З числа співробітників поліції Луганської області створено 7 мобільних нарядів, які задіяні в патрулюванні м. Сєвєродонецька.  

Нагадаємо, через пожежі у Сєвєродонецьку скасовані заняття в школах.

З'явилася офіційна інформація про 4-х загиблих.

За інформацією прес-центру ДСНС, пожежі загрожують 22 населеним пунктам.

Читайте також: Евакуація людей, спецавіація, нестача води та можливі підпали: Гайдай про пожежі на Луганщині

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик