05.12.2020, 12:26

Через гроші шахтарям: Гайдай запропонував політичним опонентам парі, програвши яке, згоден піти у відставку

Марина Началова | Все новости автора
гайдай

Кошти, виділені на погашення боргів по зарплаті шахтарям, ще не надійшли на Луганщину, а як тільки вони прийдуть, то відразу ж будуть відправлені на картки робітникам.

Про це заявив у прямому ефірі в Фейсбуці глава ЛОДА Сергій Гайдай, передає Час Пік.

Він відкинув звинувачення політичних опонентів в тому, що нібито в п'ятницю гроші для шахтарів вже відправили з Києва, а обласна влада затримує їх, тому що хоче попіаритися.

"Офіційно заявляю, що ніяких грошей в області поки що немає. А як тільки ми їх отримаємо, то нам треба тільки 30 хвилин, щоб їх одразу відправити", - заявив Гайдай.

Він зазначив, що постійно знаходиться на зв'язку з керівником казначейства Луганської області, а також з директорами вугледобувних підприємств. Гайдай зазначив, що потрібно максимум 40 хвилин, щоб гроші опинилися на картках шахтарів.

Гайдай запропонував "цукровій" команді укласти парі: якщо в понеділок він не зможе довести, що гроші для шахтарів в область ще не надійшли, то напише заяву на звільнення. А якщо з'ясується, що збрехали "цукрові" депутати, то вони складуть свої мандати.

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за виділення коштів на погашення заборгованості шахтарям. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що 1,4 мільярда гривень для цих цілей надійдуть найближчим часом.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик