02.01.2021, 11:41

Мешканка Лисичанська стала "героєм" соцмереж, вкравши в АТБ чужий пакет з продуктами

Жительница Лисичанска стала "героем" соцсетей, украв в АТБ чужой пакет с продуктами

Багато хто з нас, заходячи у супермаркет, залишають свої речі у комірці для зберігання речей. Найчастіше цього вимагають співробітники охорони магазину. Та при цьому вони не несуть відповідальності за зберігання речей. Мешканка Лисичанська потрапила у ситуацію, коли залишивши пакет з продуктами "під охороною" в АТБ, вона позбулася делікатесів до новорічного столу.

Мешканка Лисичанська розповіла історію, яка трапилася з нею напередодні Нового року. У магазині АТБ, який розташований в мікрорайонах ГТВ, її обікрали. Позбувшись продуктів, вона просить лисичан бути уважними, повідомляє Час Пік.

Лисичанск, новости соцсетей

Як розповіла жінка, вона зайшла зробити покупки та залишила пакет з продуктами, призначеними для святкового столу, у комірці для зберігання речей. Можна собі уявити стан жінки, коли пізніше вона не знайшла своїх продуктів.

Виявилося, що чужу комірку "почистила" немолода жінка, яка відкрила її своїм ключем. "Герой дня" потрапила на камери відеоспостереження.

Лисичанск, новости соцсетей

Лисичане обурені подією. Повідомлення, розміщене в місцевих пабліках мережі Facebook активно коментують та репостять. Багато хто дивується, як можна так зганьбитися, вкравши чужі продукти та прославившись на все місто.

Багато жителів обурюються через те, що це далеко не поодинокі випадки в магазинах мережі АТБ. Їх обурює той факт, що один ключ може відкрити кілька чужих комірок, а значить будь-який покупець може позбутися цінних речей.

Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетей

Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетейЛисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетей

Варто зазначити, що за допомогою камер відеоспостереження вдалося зробити досить якісний знімок. Як зазначили лисичани, жінку досить легко впізнати. Поки не відомо, чи впізнав її хто-небудь, але ясно одне - такої "слави" не побажаєш нікому...

Ну, а автору поста порадили звернутися у поліцію. Хоча б заради того, щоб в АТБ трохи "заворушилися" і виправили ситуацію з ключами, щоб в подібі нобставини потрапляло менше покупців.

Варто зазначити, що поки немає офіційних коментарів від правоохоронців або керівництва магазину щодо особистості жінки, зображеної на фото. Поки знімок та коментар опублікувала в мережі тільки постраждала лисичанка.

Також в коментарях люди продовжують вести суперечку на тему: чи несе відповідальність магазин за збереження особистих речей. Тут думки розділилися. Одні впевнені, що ні, інші твердо переконані в зворотньому...

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик