07.08.2023, 19:55

Партизани виявили у Довжанську (Свердловськ) будівлю, в якій окупанти роками катували людей, - ЦНС

свердловск луганская область

У Довжанську (раніше Свердловськ) Луганської області, який перебуває в окупації з 2014 року, українські партизани виявили катівню.

Про це ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву в Telegram, повідомляє Час Пік.

"Партизанський рух спротиву С.Р.О.К виявий місце розташування ворожої контррозвідки. В тимчасво окупованому Свердловську, Луганської області, партизани ідентифікували будівлю, яка використовується так званим "міністерством державної безпеки ЛНР". В цій будівлі співробітники незаконного формування роками катували людей. Проте, схоже, що прийшла і їх черга відповісти за свої злодіяння", - йдеться в повідомленні.

Партизани наполегливо просять місцевих мешканців не ходити поблизу цієї будівлі. Місце її розташування ЦНС вказав на фото.

а

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, окупанти активно проводять обшуки у мешканців Луганщини, яких підозрюють у підтримці України та вивозять людей у невідомому напрямку. Як правило, додому люди не повертаються.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Додому - не після звільнення?: Чому Лисичанськ довго залишатиметься непридатним для життя

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик