17.11.2023, 20:38

Окупанти масово заселяють ТОТ Донецької області вихідцями з Центральної Азії та Північного Кавказу, - ЦНС

центр национального сопротивления

Росія цілеспрямовано заселяє окуповані населені пункти Донецької області емігрантами, щоб змінити демографічний склад.

Про це ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву, передає Час Пік.

"В першу чергу це стосується півдня області, зокрема, тимчасово окупованого Маріуполя, де проживає вже більше 30 тисяч мігрантів. Зазначені мігранти готові працювати на будівельних проектах, які спонсорує окупаційна адміністрація, за низьку зарплату. При цьому рівень безробіття серед місцевих мешканців зростає, і вже досягнув 50% в деяких районах ТОТ Донецької області", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС зазначають, що таким чином окупаційна адміністрація здійснює політику щодо зміни демографічного складу тимчасово окупованих територій, де місцевих жителів змушують виїжджати через безробіття та гуманітарну катастрофу, а замість них завозять мігрантів, лояльних до РФ.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Відвертий шантаж: окупанти підступно погрожують відбирати житло у людей на Луганщині, - Гайдай

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик