26.06.2024, 17:45

Конфіскація житла у Лисичанську продовжується: окупанти визначили новий список квартир

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганська область місцева "влада" оголосила черговий список квартир, які будуть передані на баланс "адміністрації". На цей раз до списку потрапили 10 квартир у районі ГТВ.

Про це пишуть пропагандистські пабліки, повідомляє Час Пік.

У так званій Луганській Народній Республіці (ЛНР) було ухвалено новий "закон" про конфіскацію "безгоспного" житла. Згідно з цим "законом", власники нерухомості повинні з'явитися в "адміністрацію" своїх населених пунктів із документами, що підтверджують право власності. В іншому випадку будинки та квартири будуть вважатися "безхазяйними" і можуть бути заселені будь-якими особами на розсуд влади.

"Відповідно до закону ЛНР від 27 березня 2024 року №52-I, адміністрація Лисичанська проводить заходи щодо виявлення безгосподарного житлового майна", - йдеться у повідомленні.

До списку увійшли такі квартири у кварталі Молодіжний, будинок 1 (р-н ГТВ): 122, 123, 127, 128, 131, 132, 133, 135, 137, 138.

Повідомляється, що мешканцям Лисичанська необхідно з'явитися до "адміністрації" протягом 30 днів з дня публікації оголошення та надати такі документи:

  • Паспорт громадянина РФ чи інший документ, що засвідчує особу.
  • Витяг з ЄДРЮО, установчі документи юридичної особи, ідентифікаційний номер платника податків (оригінал та копія).
  • Правовстановлюючі документи на житлове приміщення (оригінал та копія).

Адреса для подання документів: управління економіки та муніципальної власності, з понеділка до п'ятниці з 8:00 до 16:00.

Багато жителів Лисичанська висловлюють стурбованість з приводу нового "закону". Побоювання викликає можливість конфіскації їх майна у разі неможливості своєчасно надати всі необхідні документи.

Читайте також:

"Не розслаблятися!": Які штрафи "світять" дачникам у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Окупанти показали на фото, як "відновлюють" зруйновані установи у Лисичанську на Луганщині

Призначено нового "смотрящего" за відновленням Лисичанська та Рубіжного

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик