27.11.2016, 13:13

На приморських рубежах ворог випустив по позиціях ЗСУ майже 200 мін та понад 40 артснарядів. Мапа АТО

Бої в зоні АТО на Донбасі не припиняються. Бойовики б'ють з важкого озброєння на всіх напрямках на лінії розмежування. Ворог різко збільшили кількість і щільність обстрілів з важкого озброєння на приморських рубежах.

Цю новину Донбасу передає "Час Пик" з посиланням на информационно-аналитический центр национальной безопасности Украины.<

Луганський напрямок

Противник порушував режим тиші в Оріховому, що на Бахмутській трасі та під Попасною. При цьому двічі наші позиції були обстріляні з ворожих мінометів. На сході області – в Станично-Луганському та Новоайдарському районах вчора було спокійно.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 6 ворожих обстрілів, зокрема 2 – з важкого озброєння. Такі дані оприлюднив сьогодні на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

Донецький напрямок

Вчора відбулося 4 достатньо тривалих ворожих обстріли. На відміну від попередніх днів, на світлодарській дузі вчора було тихо. Противник порушував режим тиші у Майорську, Авдіївці та Опитному. По наших позиціях в Авдіївці випущено 16 мінометних мін. Українські війська ведуть інтенсивний вогонь у відповідь.

Маріупольський напрямок

Противник різко збільшив кількість і щільність обстрілів з важкого озброєння на приморських рубежах.

По наших позиціях було випущено майже 200 мін, а також понад 40 артснарядів. Найбільш інтенсивний сеанс обстрілів відбувся вчора вранці – між 8 та 12 годиною.

Надвечір між Славним та Оленівкою відбулося бойове зіткнення між силами АТО й окупантами. Бій тривав 1 годину.

У Мар’їнці на початку та в кінці доби відбулася низка перестрілок між українськими військами та противником. У Новотроїцькому стався ворожий снайперський обстріл.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 26 ворожих обстрілів, зокрема 16 – з важкого озброєння, 1 бойове зіткнення.

Теги новостей: