05.06.2014, 07:06

Игрок сборной Эстонии покинул "Карпаты"

Петр Владимиров | Все новости автора

Сергей Зенев. Фото: comments.ua У переліку п’ятірки гравців, які досягли найвищого прогресу в цьому чемпіонаті на думку порталу football.ua, опинився естонський нападник «Карпат» Сергій Зеньов.
«Зеньов прийшов у «Карпати» багато років тому, маючи репутацію вкрай перспективного гравця. Тривалий час просунутися далі першого враження в «Карпатах» йому не вдавалося. Усі відзначали швидкість Зеньова і його вміння діяти під час швидких атак. Однак вирости до очікуваного рівня естонський форвард все ніяк не міг.<

 
Заважали Зеньову і травми , адже в останні роки він навряд чи до половини матчів за сезон дотягував . Після приходу Олександра Севідова змінилася і роль Зеньова в команді. Він остаточно перебрався з позиції центрального нападника на фланг, але що набагато важливіше – перестав вибувати на довгий час з ладу і отримав довіру.
 
Під керівництвом Севідова «Карпати» в атаці стали грати у швидкий футбол, знаходити вільні зони і переводити туди м’яча за допомогою мінімальної кількості передач. Такий футбол якраз і підходив Зеньову, який встановив особистий рекорд за забитими м’ячами за сезон – дев’ять. Після такого сезону у Львові напевно не дуже раді тому, що Зеньов прийняв рішення покинути команду після завершення контракту влітку», – припускає football.ua.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»

Теги новостей: