16.10.2021, 07:48

"Нафтогаз" запустив новий тарифний план, на який вже почав переводити своїх клієнтів

Ольга Романец | Всі новини автора
Нафтогаз

"Нафтогаз" запустив новий тарифний план "Комфортний сезон", тариф в якому 7,96 грн/куб.м. Він передбачає можливістю оплати рівними частинами протягом опалювального сезону.

У прес-службі "Нафтогазу" пояснили, що загальна сума оплати в новому тарифному плані визначається при підключенні клієнта - відповідно до обсягу газу, який жителі конкретного домогосподарства в середньому споживають протягом опалювального сезону, передає Час Пік.

Необхідний на опалювальний сезон обсяг газу розраховується враховуючи iсторичні дані про використання газу клієнтом і відповідно до його типу споживання, серед яких "приготування їжі" з об'ємом від 50 до 200 куб.м газу на місяць, "приготування їжі та підігрів води" - 150 - 500 куб. м газу на місяць, а також "опалення" - 800 - 20 тис. куб. м газу на місяць.

Оплачувати тарифний план необхідно один раз на місяць. Якщо платити за газ до 15 числа кожного місяця через особистий кабінет, можна отримати знижку 1%, яка нараховується на особистий рахунок і автоматично враховується під час платежу в наступному місяці. Так, з цією знижкою клієнт платить за газ за ціною 7,88 грн/куб. м з ПДВ.

Зазвичай опалювальний сезон в Україні триває 6 місяців, з 15 жовтня по 15 квітня, проте в тарифі "Комфортний сезон", для полегшення розрахунків, його прийняли за 7 місяців: з 1 жовтня по 30 квітня.

Перехід на тарифний можливий за умови відсутності заборгованості у клієнта. За бажанням клієнт також може змінити цей тарифний план на будь-яку іншу доступну пропозицію компанії.

Читайте також: Кабмін затвердив нові правила пасажирських перевезень на час карантину

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк