11.02.2021, 14:24

Поліція затримала жителя Сєвєродонецька, підозрюваного у вбивстві

Полиция задержала жителя Северодонецка, который подозревается в убийстве

Поліція затримала 26-річного жителя Сєвєродонецька, який підозрюється у скоєнні вбивства. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Оперативники Управління карного розшуку спільно з колегами з поліції Сєвєродонецька та Новоайдара викрили та затримали жителя Сєвєродонецька, який підозрюється у вбивстві, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Поліції Луганської області.

За інформацією правоохоронців, 10 лютого, в поліцію смт Новоайдар надійшло повідомлення про те, що в с. Смоляниново по вул. Миру в літній кухні він виявив труп 61-річного батька. 

Під час проведення першочергових слідчих дій було встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок заподіяння йому тілесних ушкоджень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими встановлено особу злочинця, ним виявився 26-річний житель Сєвєродонецька.

Затримали підозрюваного в орендованій ним квартирі, де він переховувався від правоохоронців. З місця події та місцезнаходження чоловіка вилучено речові докази.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України "Умисне вбивство". Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Натепер триває досудове слідство. 

Вбивці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Читайте новини міста:

"Лічильник злітає, а тепла немає": Жителі Сєвєродонецька спантеличені якістю газу

У Сєвєродонецьку демонтують розміщені з порушенням гаражі, кіоски та контейнери: названо адреси

"Міст смерті" капітально перетворять: Між Сєвєродонецьком та Лисичанськом ремонтують Пролетарський міст

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк