24.03.2021, 08:28

У Лисичанську 19-річний "закладник" піде під суд за поширення психотропів

В Лисичанске 19-летний "закладчик" пойдет под суд за распространение психотропов

У Лисичанську студент коледжу постане перед судом за поширення особливо небезпечної психотропної речовини PVP. Поліція затримала хлопця "на гарячому".

Наразі обвинувачений перебуває під вартою, йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Луганської обласної прокуратури.

Лисичанська окружна прокуратура Луганської області направила до суду обвинувальний акт стосовно 19-річного місцевого жителя за фактом придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Повідомляється, що у грудні 2020 року правоохоронці під час патрулювання міста у вечірній час доби затримали студента коледжу, який розміщував так звані "закладки".

Під час особистого обшуку у молодої людини виявлено та вилучено 50 згортків з особливо небезпечною психотропною речовиною PVP, що відноситься до особливо великих розмірів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими відділу поліції №3 Сєвєродонецького районного управління поліції ГУ Нацполіції в Луганській області.

Нагадаємо, між Лисичанськом та Сєвєродонецьком оновлено графік руху по одному з автобусних маршрутів.

В Лисичанске 19-летний "закладчик" пойдет под суд В Лисичанске 19-летний "закладчик" пойдет под суд В Лисичанске 19-летний "закладчик" пойдет под суд

Читайте новини регіону:

Масштабні лісові пожежі на Луганщині: члени ТСК ініціюють звільнення Гайдая та Стрюка

Антитіла до коронавірусу, тест на ВІЛ та гепатити: Жителі Сєвєродонецька та регіону можуть безкоштовно пройти тестування

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк