vchaspik-global-message
 
to home
22:01, 23.12.2020

Рулет зі свинячого ошийка з грибами і журавлиною

Рулет зі свинячого ошийка з грибами і журавлиною
Час приготування:
3 ч.
Інгредієнти
  • свиной ошеек,
  • белый хлеб,
  • свежие грибы (любые),
  • красный лук,
  • зелень,
  • клюква (можно сушеную),
  • немного растительного или оливкового масла.

Різдвяна симфонія смаків! Святковий новорічний стіл не обходиться без святкової страви! Ми пропонуємо вам приготувати страву, яка не вимагає великих зусиль - ви формуєте м'ясо, готуєте начинку на свій смак (ви можете тут багато імпровізувати), а потім духовка протягом 2-3 годин робить більш важку роботу - запікає. Таке блюдо цілком можна подавати на розсуд гостям: воно і красиве, і смачне, і не клопітке в приготуванні.

Ароматна начинка і спеції додають ще більше колориту і урочисто доповнюють місце. Це може бути ваше основне блюдо на Новий Рік. Але навіть з більш простим, класичним гарніром, таким як квашена капуста або просто смажена картопля, у вас буде святкова вечеря або обід, без зайвої суєти на кухні. Важливим в цьому рецепті є великий шматок м'яса, духовка і спеції на свій смак.

Спосіб приготування

  1. Розріжте ошийок свинини уздовж, розгорніть його та відбийте.
  2. Для начинки дрібно наріжте хліб, гриби, червоний лук, зелень, масло та змішайте все це в міксері, додаючи журавлину.
  3. Приправте м'ясо сіллю, перцем, розкладіть на нього начинку, поверніть м'ясо рулетом, зв'яжіть його ниткою і запікайте в духовці до появи хрусткої скоринки, періодично поливаючи соком, що виділяється.
  4. Готовий рулет наріжте шматочками та подавайте на стіл з картоплею і овочами.

рулет из свиного ошейкарулет из свиного ошейка

рулет из свиного ошейкарулет из свиного ошейка

рулет из свиного ошейка

рулет из свиного ошейкарулет из свиного ошейка

Як приготувати телятину по-брюсельські, дивіться тут