23.12.2020, 22:01

Рулет зі свинячого ошийка з грибами і журавлиною

Ольга Ранська | Всі новини автора
інгредієнти: 
  • свиной ошеек,
  • белый хлеб,
  • свежие грибы (любые),
  • красный лук,
  • зелень,
  • клюква (можно сушеную),
  • немного растительного или оливкового масла.
Час приготування: 
180.00

Різдвяна симфонія смаків! Святковий новорічний стіл не обходиться без святкової страви! Ми пропонуємо вам приготувати страву, яка не вимагає великих зусиль - ви формуєте м'ясо, готуєте начинку на свій смак (ви можете тут багато імпровізувати), а потім духовка протягом 2-3 годин робить більш важку роботу - запікає. Таке блюдо цілком можна подавати на розсуд гостям: воно і красиве, і смачне, і не клопітке в приготуванні.

Ароматна начинка і спеції додають ще більше колориту і урочисто доповнюють місце. Це може бути ваше основне блюдо на Новий Рік. Але навіть з більш простим, класичним гарніром, таким як квашена капуста або просто смажена картопля, у вас буде святкова вечеря або обід, без зайвої суєти на кухні. Важливим в цьому рецепті є великий шматок м'яса, духовка і спеції на свій смак.

Спосіб приготування

  1. Розріжте ошийок свинини уздовж, розгорніть його та відбийте.
  2. Для начинки дрібно наріжте хліб, гриби, червоний лук, зелень, масло та змішайте все це в міксері, додаючи журавлину.
  3. Приправте м'ясо сіллю, перцем, розкладіть на нього начинку, поверніть м'ясо рулетом, зв'яжіть його ниткою і запікайте в духовці до появи хрусткої скоринки, періодично поливаючи соком, що виділяється.
  4. Готовий рулет наріжте шматочками та подавайте на стіл з картоплею і овочами.

рулет из свиного ошейка рулет из свиного ошейка

рулет из свиного ошейка рулет из свиного ошейка

рулет из свиного ошейка

рулет из свиного ошейка рулет из свиного ошейка

Як приготувати телятину по-брюсельські, дивіться тут

цибуля
свинина і сало
хлібобулочні, лаваш
гриби
Мітки кулінарія: 
0
Голосів поки немає