15.03.2022, 17:41

Закуска "Рафаелло" з крабових паличок

Ольга Ранська | Всі новини автора
інгредієнти: 
  • 8 шт. крабових паличок,
  • 2 варених яйця,
  • 200 г сиру,
  • 2 зубки часнику,
  • 1 баночка оливок без кісточок,
  • 4 ст. ложки майонезу або сметани.
Час приготування: 
40.00

Ці смачні кульки по достоїнству оцінять ті, хто любить крабове м'ясо. "Рафаелло" з сиру з крабовими паличками можна дуже легко й швидко приготувати в домашніх умовах та потішити гостей.

Намагайтеся кульки робити якомога менше розміром, тоді закуска виглядає витонченіше і її зручніше їсти.

Як зробити ефектну закуску "Рафаелло" з крабових паличок і сиру? Дуже просто та досить швидко. Для початку підготуйте необхідні інгредієнти за списком. Крабові палички вибирайте з біліше яскравим червоним верхом, тоді закуска вийде така ж яскрава і виразна. Яйця потрібні великі добірні.

Приготування

  • Яйця зваріть круто, охолодіть та почистіть. Потім натріть на дрібній тертці.
  • Сир і часник натріть на дрібній тертці, додайте майонез (або сметану) та ретельно перемішайте.
  • В окремий посуд на дрібну тертку натріть крабові палички. Щоб крабові палички було легше натирати, попередньо помістіть їх хвилин на 20-30 в морозилку. Третина тертих крабових паличок відкладіть для прикраси закуски.
  • З сирної маси мокрими руками сформуйте кульку, розімніть її в коржик, покладіть оливку і знову скачайте кульку, потім обваляйте її в крабових паличках.
  • Всі кульки викладайте на тарілку та поставте на час в холодильник, щоб вони краще застигли.

Як оригінально подати фаршировані яйця зі шпротами, дивіться тут

маслини і оливки
крабові палички
сметана
сир
яйця
Мітки кулінарія: 
0
Голосів поки немає