31.07.2020, 14:06

У Сєвєродонецьку діти влаштували пожежу: поліція знайшла батьків юних "паліїв"

Северодонецк, пожар

У Сєвєродонецьку діти влаштували пожежу на відкритій території. Займання вчасно вдалося ліквідувати. Діти не постраждали. Поліція розшукала батьків юних "паліїв".

Повідомлення про те, що по проспекту Центральному на відкритій території горить купа сухих гілок і сміття надійшло на пульт зв'язку 12-ї ДПРЧ м. Сєвєродонецьк 30 липня. На місце події прибув пожежний розрахунок, повідомляє Час Пік з посиланням на ГУ ДСНС України в Луганській області.

Постраждалих в результаті пожежі немає, площа загоряння склала 8 м2.

Северодонецк, пожар

Як відзначили рятувальники, запобігти поширенню полум'я на значну територію вдалося завдяки своєчасному повідомленню про пожежу.

Чоловік, який став очевидцем початку пожежі повідомив, що діти грали з сірниками, через що і загорілося гілля. Він зупинив дітей, подзвонив до поліціі та служби порятунку "101".

Рятувальники провели з дітьми профілактичну бесіду. А ось батькам довелося спілкуватися з поліцією. Правоохоронці знайшли батьків юних "паліїв", закликали їх виключити можливість ігор дітей з вогнем та суворо попередили про дотримання заходів пожежної безпеки.

Рятувальники та поліцейські нагадують батькам, що якщо дітям нудно, вони обов'язково знайдуть спосіб "розважитися". Дуже часто дитячі пустощі закінчуються трагічно. Батьків просять бути особливо уважними до дітей та роз'яснити їм правила поведінки на вулиці, в водоймах, на дорогах і т.п. особливо в літній період.

Нагадаємо, в Сєвєродонецьку на початку липня під колесами легковика опинився 12-річний велосипедист.

Нагадаємо також, що фахівці продовжують перевіряти якість води у водоймах Луганської області і попереджають, що більшість з них не придатні для купання. Які водойми на Луганщині краще обходити стороною.

Читайте новини міста та регіону:

У Сєвєродонецьку новий випадок COVID-19: карта поширення хвороби по області

Субсидію можуть забрати: важлива інформація для жителів Луганщини, які отримують субсидії

]]>]]>Читайте останні новини Сєвєродонецька у своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>