15.11.2020, 20:10

На Одещині сталася ДТП з військовим тягачем і мікроавтобусом: постраждала жінка

Марина Началова | Всі новини автора
дтп

У Лиманському районі Одещини сталася ДТП між тягачем, який транспортував військову техніку, та мікроавтобусом «Mercedes Sprinter».

Внаслідок перекидання мікроавтобуса тілесні ушкодження отримала його пасажирка, її доставили у лікарню з попереднім діагнозом «перелом тазу», повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області, передає Час Пік.

За попередньою інформацією, військовий тягач їхав по польовій дорозі у бік с.м.т. Чорноморське до військової частини, але, перетинаючи трасу, не надав переваги у русі «Mercedes», який рухався по головній дорозі. Щоб уникнути зіткнення  водій мікроавтобуса вивернув кермо та від маневру перекинувся. В автомобілі їхала родина з п’яти осіб, постраждала 44-річна дружина водія, яку госпіталізовано.

Вирішується питання щодо внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Обставини ДТП ще встановлюються, на місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Нагадаємо, нещодавно у Києві таксі вилетіло з дороги і збило людей: двоє осіб загинуло і двоє постраждали. Винуватця аварії взяли під арешт.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: