17.09.2021, 20:57

У понеділок Зеленський почне візит до США для участі в Генасамблеї ООН

зеленский

Президент України Володимир Зеленський розпочне візит до Сполучених Штатів Америки у понеділок, 20 вересня.

Про це повідомив його прес-секретар Сергій Никифоров на брифінгу Ради національної безпеки і оборони, який відбувся 17 вересня, передає Час Пік.

За словами Никифорова, глава держави не тільки виступить на загальних дебатах, а й проведе зустрічі з лідерами інших держав.

"Володимир Зеленський візьме участь у Генеральній асамблеї ООН, буде там мати промову, також матиме низку двосторонніх зустрічей з лідерами інших держав, з представниками міжнародних організацій, зокрема, Генеральним секретарем ООН", - заявив Нікіфоров.

Крім того, глава держави планує зустрітися з місцевими представниками бізнесу, інвесторами, а також українською громадою в Сполучених Штатах.

Генасамблея ООН відкрита 76-ю сесією 14 вересня. Загальні дебати пройдуть з 21 по 27 вересня.

Нагадаємо, Україна введе санкції за проведення виборів до Держдуми РФ на території Криму та із залученням жителів окупованих територій Луганської та Донецької областей. Відповідне рішення було прийнято на сьогоднішньому засіданні РНБО.

Читайте також: У МЗС України заявили, що Росія понесе відповідальність за вибори до Держдуми із залученням жителів окупованих територій

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: