05.08.2020, 18:39

У Сєвєродонецьку представлений глава ВЦА, встановлено нову ціну на газ: головні новини за 5 серпня

глава

Сьогодні, 5 серпня, в Сєвєродонецьку був офіційно представлений глава військово-цивільної адміністрації. Крім того, стало відомо, як зміняться тарифи на газ для побутових споживачів. Про це та інші важливі новини читайте в цьому матеріалі.

У Сєвєродонецьку офіційно представлений глава ВЦА

5 серпня голова Луганської ОДА Сергій Гайдай офіційно представив керівника ВЦА, яка буде діяти в місті Сєвєродонецьку. Главою Сєверодонецької ВГА був призначений Олександр Сергійович Стрюк.

Відомо, що Стрюк є чинним співробітником Служби безпеки України, тимчасово відрядженим на виконання обов'язків глави ВЦА. Подробиці читайте в статті.

Ціну на газ для населення підняли: наскільки виростуть тарифи

ГК "Нафтогаз" встановив серпневу ціну на природний газ для побутових клієнтів. Ціна блакитного палива зросла в порівнянні з попереднім місяцем на 9%. Про те, наскільки сильно нові тарифи "вдарять" по кишенях українців - в нашому матеріалі.

У Лисичанську відключатимуть світло в серпні: названі дати і вулиці

У Лисичанську в серпні будуть здійснюватися планові відключення електрики. У ЛЕО повідомили, які вулиці і коли залишаться без світла. Ознайомитися більш детально з графіком планових відключень Лисичанського РЕМ можна тут.

Коронавірус атакує: В Україні число хворих COVID-19 за добу збільшилася на 1271

В Україні за останню добу зафіксовано рекордну кількість випадків COVID-19. На 5 серпня, згідно з даними Міністерства охорони здоров'я, в країні кількість заражених перевищила 75 тисяч. Більш докладно про статистику по областям - у статті.

Складна ситуація з COVID-19 склалася і в Луганській області. За останню добу було виявлено п'ять випадків коронавируса. Детальна інформація про те, як йдуть справи з COVID-19 в Луганській області - в нашому матеріалі.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>