21.09.2020, 14:02

Глава ВЦА Лисичанська провів особистий прийом громадян: які питання обговорювалися

вга

Сьогодні, 21 вересня, керівник військово-цивільної адміністрації Лисичанська Олександр Заїка провів особистий прийом громадян, під час якого до нього звернулося 12 мешканців міста.

На прийомі громадян також були присутні керівники структурних підрозділів ВЦА і комунальних підприємств міста, передає Час Пік з посиланням на офіційний портал ВЦА.

Під час прийому в своїх зверненнях лисичани ставили питання щодо комунального господарства, земельних відносин, охорони здоров'я, працевлаштування, інвестування в економіку міста, розвитку зеленої енергетики.

Найбільш актуальними залишаються питання комунального господарства: капітальний ремонт покрівлі будинку по вул. Будівельників, 14; чищення каналізаційної мережі по вулиці Балтійська; невдоволення роботою керівництва ЖЕК № 1.

Також до керівника ВЦА звернулися представники громадськості зі зверненнями, які стосувалися роботи амбулаторії в мікрорайоні колишнього содового заводу, придбання автомобіля для трьох сімей, які започаткували дитячі будинки сімейного типу.

Крім того, піднімалися питання про заборону стихійної торгівлі в південній частині міста та включення до штатного розпису Лисичанської міської ДЮСШ посади тренера з шахів.

Всі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділи для виконання. Відповіді будуть надані заявникам у встановлений законодавством термін.

Відділ по роботі з листами та зверненнями громадян ВЦА Лисичанська повідомляє, що у зв'язку з введенням з 21 вересня 2020 на місті Лисичанськ "жовтого" рівня небезпеки на 14 днів, наступний прийом Заїки, який запланований на 28 вересня поточного року, скасований.

Читайте також: Лисичанськ отримає чудо-машину, яка усуне проблему каналізаційних поривів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк