03.10.2020, 18:29

Наслідки пожеж на Луганщині та COVID-19: головні новини регіону за 3 жовтня

Ольга Романец | Всі новини автора
пожары на Луганщине

У Луганській області триває ліквідація пожеж, які забрали життя 11 осіб. Крім того, за минулу добу на Луганщині встановлено антирекорд за кількістю інфікованих COVID-19 - 68 випадків. Головні новини Лисичанська і регіону читайте в одній статті.

4 день боротьби з вогнем: на Луганщині триває гасіння 7 основних осередків (оперативна інформація)

У Луганській області четвертий день триває гасіння лісових пожеж. У зону ураження потрапило 32 населених пункти. Триває гасіння 7 основних вогнищ.

Найбільш складна обстановка склалася на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, де в зону ураження потрапило 32 населених пункти. Детальніше читайте в статті.

У зв'язку з цим в Сєвєродонецьку відкрито рахунок для надання матеріальної допомоги сім'ям загиблих і населенню, постраждалому в результаті масштабних пожеж в Луганській області. Реквізити рахунку можна переглянути в статті.

Кількість жертв при пожежах на Луганщині зросла до 11 осіб: названо імена

В результаті лісових пожеж на Луганщині загинули 11 осіб. Рятувальники знайшли тіла чотирьох осіб, яких раніше вважали зниклими безвісти.

Тіла чотирьох місцевих жителів знайшли під завалами будинків у селах Сиротине та Воронове. Детальніше - в статті.

COVID-19 на Луганщині продовжує встановлювати антирекорди, 2 людини померли

За минулу добу в Луганській області встановлено антирекорд за кількістю інфікованих COVID-19 - 68 випадків.

В результаті ускладнень померли дві жінки 42 років і 62 років у Сєвєродонецьку та Біловодському районі.

За весь час досліджень на Луганщині цей діагноз лабораторно підтверджений у 1208 осіб. З них одужали - 608 (13 за останню добу); лікуються - 582 (118 - на стаціонарі; 464 - амбулаторно).

Про те, в яких районах області зафіксовано більше все нових випадків інфікування - читайте в статті.

Ситуація в Лисичанську повністю контрольована: Заїка розповів про ліквідацію наслідків НС

У Лисичанську, в ході конференції щодо ситуації, що склалася в місті, чиновники відзвітували, що було зроблено для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

До ліквідації наслідків ситуації, що склалася в результаті пожеж, були залучені 60 військовослужбовців Лисичанського військового комісаріату, співробітники ДСНС, а також працівники комунальних підприємств, аварійні бригади яких, зараз переведені на цілодобовий режим роботи. Детальніше - в статті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: