14.11.2020, 11:09

Ніяких карантинних норм: у Львові поліція зупинила концерт гурту "Бумбокс"

Марина Началова | Всі новини автора
концерт

Ввечері 13 листопада у Львові поліцейські припинили концерт гурту "Бумбокс", який відбувався з порушенням карантину.

На організатора заходу співробітники Галицького відділу поліції склали протокол про адміністративне правопорушення, повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області, передає Час Пік.

13 листопада під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили повідомлення про те, що в одному з львівських нічних клубів відбувається концерт з порушенням протиепідемічних заходів.

Як встановили співробітники Галицького відділу поліції, організатори концерту не забезпечили дотримання необхідної дистанції між глядачами, окремі з яких також не використовували засобів індивідуального захисту (перебували у закладі без масок).

Виявивши правопорушення, поліцейські негайно припинили концерт. На організатора складено адмінпротокол за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує покарання - штраф від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Одна з відвідувачок концерту виклала в соцмережі фото з заходу і повідомила, що лише близко 10% людей там були у масках.

Зазначимо, що міська влада Львова вирішила проігнорувати рішення уряду щодо введення карантину вихідного дня і оголосила суботу та неділю робочими днями, так само відмовилися посилювати протиепідемічни обмеження ще в низці українських міст.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк