12.02.2021, 15:30

Лисичанськ - місто фантастичних можливостей, або Що відомо про "подвиги" нового директора тепломережі

голуб

Лисичанськ надає дивовижні можливості: тут можна будувати кар'єру, заробляти великі гроші і жити приспівуючи. Але не всім.

Час Пік розповість про те, комплексом яких заслуг потрібно володіти, щоб отримати високу посаду. І йтиметься про нового директора КП "Лисичанськтепломережа".

Після відходу Андрія Панаїта з насидженого місця через закінчення терміну контракту, довго чекати не довелося. І ось - знайомтеся.

З достовірних джерел стало відомо, що новим директором КП "Лисичанськтепломережа" став Олег Голуб. Цю інформацію також підтверджує місцевий громадський активіст Анатолій Рижков.

Варто відзначити, що Голуб - особа в Лисичанську дуже відома.

Так, під час "мерства" Сергія Дунаєва він був його першим заступником. У 2014 році, під час захоплення міста сепаратистами, був помічений в активній з ними співпраці. На цьому "послужний список" не закінчується.

У 2015 році Голуб балотувався в мери Лисичанська, але благополучно пролетів. Однак хороший товариш Дунаєва не засмутився. Та й як засмучуватися, якщо навколо - одні перспективи? Він швидко знайшов (благо, є міцні зв'язки) затишну посаду старшого інспектора відділу державного контролю в Управлінні Укртрансбезпеки Луганської області.

Золоті були часи. Голуб, як засновник підприємства "Люксавто-СДК", парафія якого - пасажирські перевезення, почав настирливо "щемити" конкурентів. У підсумку, "Люксавто-СДК" перетворилося на транспортного монополіста в Лисичанську. І монополіст почав диктувати умови щодо вартості проїзду в громадському транспорті міста.

Але "тріумф" не може тривати вічно. У 2017 році почалися тимчасові відсторонення від посади, а в 2019 - послідувало звільнення. Як ]]>повідомили]]> в Сєвєродонецькому міському суді, станом на 22 січня 2020 року, було проведено 35 судових засідань у справі Голуба.

Чим же він викликав таку увагу з боку правоохоронців? Дуже мило! Голуб був обвинуваченим за ]]>ч. 3 ст. 368 КК України.]]> Простіше кажучи, корупція в чистому вигляді.

Але викрутитися все ж якось вдалося. І тепер Олег Голуб - новий керівник тепломережі Лисичанська, який вже пообіцяв погасити борги підприємства, "напрацьовані" Андрієм Панаїтом, перед енергетиками до 16 лютого. Інакше місто просто ризикує замерзнути.

Такі ось заслуги і досягнення є у Голуба. Ну хто б ще міг очолити тепломережу?!

Залишається тільки сподіватися, що історія з транспортним рейдерством та необґрунтованими вимогами підвищення тарифів на проїзд у Лисичанську, в чому замішана ця людина, не повториться в розрізі теплопостачання.

Додамо, що це не перше призначення керівником Лисичанського комунального підприємства з близького оточення нардепа Сергія Дунаєва керівником Лисичанської ВЦА Олександром Заїкою. У 2020 році він підписав контракт Віталія Деменковця, екс-депутата Лисичанської міськради від Опозиційного блоку, який став директором Лисичанського міськсвітла.

Читайте також: Новий директор тепломережі Лисичанська вже встиг "врятувати" місто обіцянкою

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк