01.03.2021, 11:08

Робіть запас води!: ЛЕО анонсувало знеструмлення "Лисичанськводоканалу" та "Лисичанськтепломережі"

Ольга Романец | Всі новини автора
ЛЭО

ТОВ "ЛЕО" анонсувало знеструмлення боржників 5 березня 2021 року. Серед них ЛКСП "Лисичанськводоканал" та КП "Лисичанськтепломережа".

Про це повідомляє прес-служба ЛЕО, передає Час Пік.

Як зазначають у ЛЕО, заборгованість даними підприємствами не сплачується. Тепловиками не виконується графік погашення боргів, який підписав голова Лисичанської ВЦА.

"Лисичанськводоканалом", незважаючи на неодноразові засідання на рівні облдержадміністрації, теж не виконуються домовленості, не надано графік погашення боргів і не сплачується жодної копійки.

"У зв'язку з цим підприємствам-боржникам було надано попередження. Більше того, під час зустрічей на засіданнях у Луганській облдержадміністрації, замість того, щоб вирішувати питання заборгованості, голова ВЦА м. Лисичанськ поводиться байдуже. Часу на з'ясування чому лисичанські водники і тепловики електроенергію споживають, але не платять за неї, у нас немає. Всі терміни давно минули!", - повідомили в ЛЕО.

Як повідомляється, заборгованість ЛКСП "Лисичанськводоканал" становить 168073,2 тисяч грн, а КП "Лисичанськтепломережа" - 11249,4 тисяч грн.

Читайте також: Через знеструмлення одне з міст на Луганщині може залишитися без води вже 1 березня

"Незаконне звільнення": Екс-директор "Лисичанськводоканалу" Наталія Кравченко судиться з ВЦА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк